×

Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO, steeds inclusief BTW en alle andere verplicht door de Klant te dragen taksen of belastingen, tenzij anders vermeld of schriftelijk overeengekomen.

Hipsko behoudt zich het recht voor om de prijzen van de goederen te wijzigen, in het bijzonder wanneer een wettelijke prijsbepalende factor daartoe aanleiding geeft.

Indien leverings-, reservatie- of administratieve kosten worden aangerekend, wordt dit apart vermeld. De verzendingskosten zijn aangegeven bij elk product en als volgt berekend:

  • Bij bestellingen zonder korting:
    Laat je de bestelling verzenden met bpost naar België, Luxemburg of Nederland, dan is de verzending gratis als je voor meer dan 60 euro bestelt. Bedraagt je bestelling minder dan 60 euro? Dan betaal je 5 euro verzendkosten voor zendingen naar België en 6 euro naar Nederland. Als je achteraf je bestelling wil terugsturen, dan wordt er een retourkost van €5 aangerekend en afgehouden bij de terugstorting. Je kan deze ook altijd gratis omruilen of terugbrengen in één van onze winkels.
  • Bij bestellingen met korting (bv.: tijdens de solden):
    Laat je een bestelling met korting (bijvoorbeeld tijdens de solden) verzenden met bpost naar België, Luxemburg of Nederland, dan betaal je 5 euro verzendkosten voor zendingen naar België en 6 euro naar Nederland

Als je achteraf je bestelling wil terugsturen, dan wordt er een retourkost van €5 aangerekend en afgehouden bij de terugstorting. Je kan deze ook altijd gratis omruilen of terugbrengen in één van onze winkels.

De vooraf genoemde verzendkosten zijn tevens verschuldigd wanneer de bestelling niet kan worden bezorgd of als een bestelling gedeeltelijk wordt geretourneerd.

De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven. De bijhorende foto’s zijn decoratief bedoeld en kunnen elementen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs.

Kan ik voor levering in een Hipsko-winkel kiezen?

Ja, dat kan! Je kunt je bestelling laten leveren in jouw favoriete Hipsko-winkel. 

We geven sowieso een seintje als deze ter plekke is.

Wat is een BPost afhaalpunt en hoe werkt dit? 

Wil je jouw Hipsko-bestelling laten leveren in een afhaalpunt bij jou in de buurt? Kies dan voor BPost afhaalpunt. 

Wanneer je kiest voor een levering in een BPost afhaalpunt kies je voor de zekerheid om je pakket te kunnen ophalen wanneer het jou uitkomt dankzij de flexibele openingstijden. Alle afhaalpunten zijn minstens van dinsdag tot zaterdag geopend.

Levering de werkdag na de verzending

  • In een van onze 1250 afhaalpunten:
  • Postkantoren
  • Postpunten in Delhaize, Spar, Press Shop, Relay, Total, Q8, …

Altijd een afhaalpunt op minder dan 5 km
Haal het pakje af wanneer het jou uitkomt:
Flexibele openingsuren, vaak ook ’s avonds en in het weekend

Het pakje blijft 14 dagen beschikbaar in het afhaalpunt

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Wanneer krijg ik mijn bestelling thuis geleverd of kan ik ze ophalen? 

De meeste bestellingen worden geleverd in 1-2 werkdagen bij je thuis of in een BPost afhaalpunt. Zodra we het pakketje aan BPost overhandigd hebben, krijg je een e-mail over de status van je verzending.
Heb je gekozen om je bestelling af te halen in één van onze winkels? Dan kan het tot 2 werkdagen duren voor dat deze in één van onze winkels ter beschikking is.
Je krijgt van ons een bevestigingsmail als je bestelling in de door jou gekozen winkel klaar ligt.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kan één of meerdere stukken van je bestelling terugsturen binnen twee weken na ontvangst ervan. Er wordt steeds een retourkost van vijf euro aangerekend en afgehouden bij de terugstorting. Je kan deze ook gratis onder ruilen of terugbrengen in een van onze winkels. 

Van zodra wij uw pakket ontvangen zonder schade en in de originele verpakking wordt uw geld teruggestort op de rekening waarmee u heeft betaald. Dit kan enkele dagen duren voordat het verwerkt is. Hopelijk vind je toch nog iets naar je smaak in onze online of fysieke winkel.

 

You can try some popular tags here:

Account

Geen account?
Create an Account
4